FLEASTA

Flea lelukauppa on paikka, jossa hauskuus ja ilo ympäröivät sinua jatkuvasti!
Tavoitteenamme on tarjota sinulle korkealaatuisimpia lasten tuotteita, jotka aiheuttavat vain maagisia tunteita. Kutsumme sinut katsomaan taikuuden verhon taakse ja sukeltamaan taian maailmaan, jossa vanhemmat ja heidän lapsensa voivat viettää upeinta aikaa yhdessä
mihhail borouhhin flea omistajaa
Tutustu omistajaan

Hei, nimeni on Mihhail ja olen Flea:n omistaja ja perustaja. Olen 5 lapsen isä, viimeinen lapsi syntyi tammikuussa 2020. Lasten kasvattamisen lisäksi pidän juoksemisesta ja triatlonista ja olen ollut monta kertaa osallistujana Ironman-kisoissa ja erilaisissa maratoneissa ja puolimaratoneissa. Työskentelin eri aloilla, mutta yksi asia pysyi ennallaan, moitteettoman asiakaspalvelun tarjoaminen ja kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaita. Tämä oli myymälämme perusta.

mihhail borouhhin flea omistajaa
Miksi perustimme Olgan kanssa «kirppu» lelukaupan FLEAN?

Kun sinulla on monta lasta, sinusta tulee jossain vaiheessa leluasiantuntija. Mutta meillä oli aina joitakin ongelmia. Ensinnäkin lapset kyllästyivät nopeasti uusiin leluihin ja he pyysivät uusia, ja yleensä uudet lelut maksoivat aina paljon rahaa. Toiseksi kerääntyi monia unohdettuja laatikoita, joita kukaan ei tarvinnut. Joten vuonna 2015 syntyi idea avata oma myymälä, josta vanhemmat voisivat ostaa edullisempia leluja rakkaille lapsilleen tai myydä niitä leluja, joita he eivät enää tarvitse. Idea oli hyvä ja voimme ylpeänä todeta, että kaikki ovat tyytyväisiä meihin, sekä aikuiset että lapset!

Litlest petshop flea lelukauppa
Mikä on muuttunut viime vuosina kaupan avaamisesta lähtien?

5 vuotta sitten aloitimme myydä käytettyjä lastenvaatteita ja leluja, mutta keskityimme vähitellen vain leluihin ja jonain päivänä kiinnitimme huomiota Little Pet Shop -lelukokoelmaan ja kävi ilmi, että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka keräävät näitä upeita pieniä eläimiä. Sitten teimme päätöksen, että yritämme tarjota Suomen suurimman valikoiman Little Petshop hahmoja myymälässämme. Valikoimastamme löytyy nyt aina yli 1500 erilaista eläintä ja se on yksi Euroopan suurimmista kaupoista. Viime aikoina olemme laajentaneet tuotevalikoimaa ja nyt löydät myymälästämme täysin uusia leluja kaikenlaisilta suosituilta merkeiltä!

Mistä löytää meidät?

Voit ostaa leluja suoraan verkkosivultamme www.flea.fi tai käydä osoitteessa Sturenkatu 40 Helsingissä ja nähdä omalla silmälläsi legendaarisen kaupan «LPS paradiisi» - FLEA lelukauppa.